Vacatures – Apotheekhoudende Huisartsenpraktijk Meerkerk – Meerkerk
Header afbeelding
Apotheekhoudende Huisartsenpraktijk Meerkerk
Watertoren 1 4231 WT
Meerkerk

Vacatures

Vacature POH-GGZ

Huisartsenpraktijk Meerkerk

Wij zijn op zoek naar een POH-GGZ voor 16-20 uur per week. De gewenste startdatum is 1 mei 2024, maar eerder of later starten is in overleg mogelijk.

Huisartsenpraktijk Meerkerk is een moderne, apotheekhoudende plattelandspraktijk met 4850 patiënten. De praktijk is centraal gelegen in de Alblasserwaard-oost en is ook zeer goed te bereiken vanuit Utrecht en omgeving. Je werkt samen met 5 huisartsen, 4 doktersassistenten, 4 apothekersassistenten, een POH-somatiek, een POH-Ouderenzorg en een praktijkmanager. Samen vormen wij een enthousiast en prettig team. Zowel de apotheek als de huisartsenpraktijk zijn gecertificeerd. Wij dragen bij aan de opleiding van coassistenten en doktersassistenten. In het gezondheidscentrum bevinden zich ook een fysiotherapie- en tandartspraktijk.

Onze voorkeur gaat uit naar een POH-GGZ met een (bijna) afgeronde opleiding. Wij verwachten van je dat je uitstekende communicatieve en sociale vaardigheden bezit en goed kunt samenwerken met de collega’s in de praktijk. Kennis van cognitieve gedragstherapieën en oplossingsgerichte methodieken is waardevol in deze functie.

De taken van de POH-GGZ in onze praktijk zijn zeer afwisselend en bestaan uit:

  • Probleemdefiniëring en uitvoeren van screeningsdiagnostiek
  • Kortdurende behandeling van patiënten met psychische en/of psychosociale problemen (o.a. overbelasting, depressie, angst, verslaving, SOLK, rouw)
  • In kaart brengen van meer complexe problematiek en zorgen voor een juiste verwijzing naar de BGGZ of SGGZ of andere passende hulpverlening in overleg met de huisarts
  • Laag frequent begeleiden en controleren van patiënten met een chronische psychiatrische aandoening
  • Begeleiden van patiënten met gebruik van E-health
  • Kennis opdoen en up-to-date houden van de sociale kaart en de verwijsmogelijkheden in de regio

Wij bieden een werkplek in een goed georganiseerde praktijk, waarin aandacht en tijd voor de patiënt centraal staan. We staan open voor nieuwe ideeën en ontwikkelingen en stimuleren het volgen van nascholing en intervisie. Laagdrempelig overleg met de huisartsen is altijd mogelijk. Dagelijks lunchen we gezamenlijk en er wordt met enige regelmaat een praktijkuitje georganiseerd om zo gezellige momenten met elkaar te delen. We bieden goede arbeidsvoorwaarden en salariëring volgens de CAO Huisartsenzorg.

We nodigen je van harte uit om je sollicitatiebrief en cv voor 10 april 2024 te sturen naar:

cjlanghout@mcmeerkerk.nl én tbeetsma@mcmeerkerk.nl

Bij eventuele vragen over de vacature kun je telefonisch contact opnemen met de praktijk en vragen naar mw. Langhout of dhr. Beetsma, praktijkhoudend huisartsen.