Klacht melden – Apotheekhoudende Huisartsenpraktijk Meerkerk – Meerkerk
Header afbeelding
Apotheekhoudende Huisartsenpraktijk Meerkerk
Watertoren 1 4231 WT
Meerkerk

Klacht melden

U heeft een klacht, wat kunt u doen?

Gelukkig zijn de meeste patiënten tevreden over de inzet en het werk van de medewerkers van onze huisartsenpraktijk. Een enkele keer is dat niet het geval. Op deze pagina leest u wat u kunt doen met uw onvrede of klacht.

Praat met uw huisarts

Als u ontevreden bent over uw huisarts of een klacht heeft, dan hoeft u dat niet voor u te houden. Er zijn meerdere manieren om uw onvrede kenbaar te maken. Allereerst adviseren wij u uw klacht te bespreken met uw huisarts. Als uw huisarts niet weet dat u ontevreden bent, kan hij niets ondernemen om de klacht op te lossen. Daarom stelt uw huisarts het op prijs dat hij of zij de gelegenheid krijgt om er met u over te praten. Dat kan ook als de klacht over de assistent(e) of de waarnemer gaat. U kunt de klacht (of suggestie) ook melden met bijgevoegd formulier. Wij nemen dan zo spoedig mogelijk contact met u op.

Komt u er samen niet uit?

Komt u er samen niet uit, of ziet u om bepaalde redenen af van een gesprek met uw huisarts, dan kunt u contact opnemen met de Afdeling Informatie- en Klachtenopvang van Zorgbelang in uw regio of u kunt uw klacht rechtstreeks indienen bij de Klachtencommissie Huisartsenzorg. Aan de advisering en behandeling van klachten, door Zorgbelang en de Klachtencommissie zijn geen kosten verbonden.

Volgens de Wet Klachtrecht Cliënten Zorgsector is iedere huisarts verplicht zich aan te sluiten bij een klachtenregeling. Onze huisartsenpraktijk is aangesloten bij:

Klachtencommissie Huisartsenzorg Zuid-Holland-Zuid
Alexandriumkantoren A, Schorpioenstraat 278
3067 KW Rotterdam
Telefoon: 010-2095934, ma-do van 9.00-17.00 uur
Website: www.klachteninfo-ske.nl

U kunt uw klacht of suggestie om de zorg te verbeteren bij onze praktijk melden d.m.v. het invullen van onderstaand formulier. Wij nemen dan z.s.m. contact met u op.

Of download dit klachtenformulier en geef dit af bij een van onze assistenten, of verstuur het via e-mail naar assistente@mcmeerkerk.nl.

klachtenformulier-Meerkerk

Stap 1 van 2
Klacht

Stap 2 van 2
Samenvatting

Klacht

Onderwerp
Naam
E-mailadres
Klacht

Persoonsgegevens die u verstrekt gebruiken wij uitsluitend om u zo goed mogelijk van dienst te zijn. Zie hiervoor ook ons Privacystatement. Door op 'Klacht versturen' te drukken gaat u hiermee akkoord.

Akkoord